Home >> Lid worden van Winkelen en Sparen

Lid worden van Winkelen en SparenHet Winkelen en Sparen programma wordt aangeboden door onze online partnerwinkeliers.


Na het voltooien van een aankoop of boeking bij één van deze webshops krijgen klanten de mogelijkheid om lid te worden van Winkelen en Sparen.


Bij aanmelding ontvangen leden een éénmalige introductie cashback.


Leden verdienen 10% cashback op aankopen en boekingen bij de vele aangesloten populaire online webshops.


Ook ontvangen leden een maandelijkse ledenbonus zodra zij elke maand een aankoop of boeking doen op de website van waar ze lid zijn geworden.


Bij aanmelding dient u de volgende gegevens handmatig op de aanmeldingspagina in te voeren: uw naam, e-mailadres, postadres en de gegevens van uw betalingsmethode, zoals uw creditcard gegevens of rekeningnummer. U dient bovendien een uniek wachtwoord aan te maken en te verifiëren als ook akkoord gaan met de lidmaatschapsvoorwaarden van Winkelen en Sparen.


Na de eerste 30 dagen van het Winkelen en Sparen lidmaatschap wordt maandelijks een bedrag voor het lidmaatschap betaald. De lidmaatschapskosten worden afgeschreven van het betalingsmethode waarvoor u toestemming heeft gegeven bij aanmelding.


Indien u vragen heeft over uw lidmaatschap dan helpt onze ledenservice u met veel plezier verder. U kunt ons gratis bellen op 0800 220 0026, stuur een e-mail naar ledenservice@winkelenensparen.nl of maak gebruik van het contact formulier rechtsboven op deze pagina.

Is uw vraag volledig beantwoord? Zo niet, neem gerust direct contact met ons op Non