Home >> Lid worden van Winkelen en Sparen

Lid worden van Winkelen en SparenHet Winkelen en Sparen programma wordt aangeboden door onze online partnerwinkeliers.


Na het voltooien van een aankoop of boeking bij één van deze webshops krijgen klanten de mogelijkheid om lid te worden van Winkelen en Sparen.


Bij aanmelding ontvangen leden een éénmalige welkomstbonus.


Leden kunnen 10% cashback verdienen op aankopen en boekingen bij de vele aangesloten populaire online webshops.


Leden profiteren ook van een Maandelijkse Ledenbonus zodra ze elke maand een aankoop of boeking doen op de website waar ze lid zijn geworden.


Bij aanmelding dien je de volgende gegevens handmatig op de aanmeldingspagina in te voeren: je naam, e-mailadres, postadres en de gegevens van je betalingsmethode, zoals je creditcard gegevens of rekeningnummer. Je dient bovendien een uniek wachtwoord aan te maken en te verifiëren als ook akkoord te gaan met de lidmaatschapsvoorwaarden van Winkelen en Sparen.


Na de eerste 30 dagen van het Winkelen en Sparen lidmaatschap, wordt maandelijks een bedrag voor het lidmaatschap betaald. De lidmaatschapskosten worden afgeschreven van de betalingsmethode waarvoor jij toestemming hebt gegeven bij aanmelding.


Indien je vragen hebt over je lidmaatschap dan helpt onze ledenservice je met veel plezier verder. Je kunt ons gratis bellen op 0800 220 0026, stuur een e-mail naar ledenservice@winkelenensparen.nl of maak gebruik van het contact formulier rechtsboven op deze pagina.

Is uw vraag volledig beantwoord? Zo niet, neem gerust direct contact met ons op Non