Home >> Hoe kan ik korting verdienen?

Hoe kan ik korting verdienen?



Welkomstbonus


Je hebt 90 dagen de tijd vanaf de datum dat je lid bent geworden van Winkelen en Sparen om je Welkomstbonus te claimen en, indien gevraagd, ons het aankoopbewijs te sturen. Je hoeft alleen maar een online aankoop te doen bij de winkel waar je lid bent geworden, of zoals anders aangegeven in de bevestigingsmail van je lidmaatschap, en je beloning te claimen op je Saldo pagina.



Maandelijkse Ledenbonus


Je kunt elke kalendermaand een Maandelijkse Ledenbonus claimen. Maak gewoon een online aankoop bij de winkelier waarbij je je hebt aangesloten, of zoals anders is aangegeven, en stuur ons indien nodig de aankoopbevestiging. Dit aanbod verschilt per lid, dus log in voor alle details over hoe je je Maandelijkse Ledenbonus kunt claimen.



Cashback


Cashback verdienen is eenvoudig met Winkelen en Sparen. Het enige wat je hoeft te doen is inloggen op de Winkelen en Sparen website en door te klikken naar een van de winkels die Cashback aanbieden, en winkelen zoals je gewend bent. De Cashback wordt automatisch bijgehouden en toegevoegd aan je Beschikbaar Saldo. Zodra je €5 Cashback of meer aan Cashback hebt verdiend, zullen we op jouw verzoek de Cashback naar je bankrekening overmaken. Als je minder dan dit hebt verdiend, schuiven we de Cashback door naar de volgende maand.


Is uw vraag volledig beantwoord? Zo niet, neem gerust direct contact met ons op Non